Termeni de utilizare – Aplicația web XOBrainer

 Informații pe care le colectăm direct de la dvs.:

- Informații de înregistrare. Aveți nevoie de un cont pentru aplicația web XOBrainer înainte de a putea să o folosiți. Când vă înregistrați, vă colectăm numele, adresa de e-mail, parola, sexul și vârsta. Dacă alegeți să vă înregistrați utilizând Facebook, vă rugăm să consultați secțiunea "Informații de la terți" de mai jos.

-Setările contului. Puteți seta diverse preferințe și detalii personale în contul dvs. personal. De exemplu, limba dvs. prestabilită, modificarea preferințele buletinelor informative etc.

 

Informațiile de la terți:

Este posibil să colectăm informațiile sau datele dvs. personale de la terțe părți, dacă acordați permisiunea acestor terțe părți de a distribui informațiile dvs. De exemplu, aveți posibilitatea de a vă înregistra și de a vă conecta la aplicația web XOBrainer cu detaliile contului dvs. Facebook. Dacă faceți acest lucru, autentificarea cu detaliile dvs. este gestionată de Facebook și noi colectăm informațiile referitoare la contul dvs. de Facebook, pe care sunteți, în mod expres, de acord să le împărtășiți în momentul în care acordați permisiunea ca aplicația web XOBrainer să fie conectată la contul dvs. Facebook.

 

Compania daneză Brain Games își rezervă dreptul exclusiv de a schimba, limita sau întrerupe orice aspect, conținut și caracteristică a aplicației web XOBrainer.

 

Danish Brain Games a/s
Porsvej 3
9000 Aalborg, Denmark
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.