Spændende strategispil for hele familien!

I XOBrainer gælder det om at få 5 på stribe. Men til forskel fra traditionel kryds og bolle, så skal du i XOBrainer også være opmærksom på dine brikkers farver, idet der både kan opnås 5 på stribe i form (kryds/bolle) eller i farve (grøn/rød).

Hver gang du får 5 på stribe scorer du point, alt efter hvor på brættet striben ligger. Men spillet kan hele tiden blive afgjort på knock out.

Det gælder virkeligt om at holde tungen lige i munden. Bedst som du tror du er ved at vinde...så POKKERS OGSÅ!!!!

Ekstra udfordrende med de inkluderede spilvariationer

TimeBalance
Vær hurtig på aftrækkeren og sæt din modspiller under tidspres! I TimeBalance kan du sætte modstanderen under tidspres ved at tænke hurtigt. Indstil hastigheden i WebApp’en og vælg, hvor hurtigt balancen skal tippe. Når spillet er i gang, vises den brik, der skal spilles. Balancebarren bevæger sig imod spilleren, der får mindre og mindre tid til at foretage sit træk. Når spilleren har foretaget sit træk og trykker på skærmen, vil barren bevæge sig i den anden retning. Pres din modstander ved at foretage dine træk hurtigt. Jo hurtigere du foretager dit træk, desto mindre tid får din modstander til at foretage sit. Pas på at tiden ikke løber ud! Hvis balancebarren når helt i bund, er sættet tabt!
Trap
Lok din modstander i fælden!
Inden rundens start trækker hver spiller/hold et kort. Kortet holdes hemmeligt for modstanderen. Kortet viser fire mulige fælder, og du skal forsøge at lokke modstanderen i så mange som muligt.

Hver gang det lykkes dig at få modstanderen til at lægge en brik som vist på kortet, så har du lokket modstanderen i en fælde. Husk, at farven på brikken skal være rigtig i henhold til kortet.
TimeBomb
Mærk tidspresset med spilvariationen TimeBomb.
Med TimeBomb skal du tænke hurtigt for der er kun begrænset tid til hvert træk.

Brug din Tablet eller Smartphone og den medfølgende WebApp til, at styre tiden. I vælger selv om I skal have 10, 20, 30 eller 40 sekunder til hvert træk.

Hvem er bedst til at klare det ekstra tidspres?
Random
Ved Random kendes farverækkefølgen på brikkerne ikke på forhånd. Brikkerne ligger i en pose. Ved spillets start trækker hver spiller/hold 4 brikker op - en ad gangen – og placerer dem i de fire lineUp positioner på brættet. De placeres i den rækkefølge de trækkes. Dermed kendes farverækkefølgen af de 4 første brikker. Når de 4 brikker er spillet, trækkes 4 nye på samme måde, osv. XOBrainer WebApp'en kan også bruges til at spille Random. Så er det WebApp'en der holder styr på farverækkefølgen.
Mission
Ved Mission trækker hver spiller et hemmeligt Missionskort. Kortet holdes hemmeligt til runden er afgjort. Kortet angiver 4 brikkers positioner på spillebrættet. Spilleren/holdet vil få 3 bonuspoint pr. brik på missionskortet det lykkes at placere. Men kun hvis holdet/spilleren samtidigt får 5 på stribe. Hvis det lykkes at få alle 4 brikker på et missionskort placeret, samtidigt med 5 på stribe, så vindes spillet på knockout. Ved holdspil trækker hver spiller på holdet et kort, der skal holdes hemmeligt for både med- og modspillere.
Map
Med spilvariationen Map får I et nyt og spændende udgangspunkt for hver runde. Hver spiller – eller hvert hold – trækker inden runden et kort. Kortet viser 4 placeringer af brikkerne. INDEN runden startes, lægges brikkerne på spillebrættet som de er vist på kortet. Derved fås et nyt og udfordrende udgangspunkt for hver runde.

Danish Brain Games a/s
Porsvej 3
9000 Aalborg, Denmark
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.