Γύμνασε τους μυς του μυαλού σου!

Με το XOBrainer ακονίζεις τους μυς του μυαλού σου για να κερδίσεις.Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σχηματίσεις 5 στη σειρά ανεξάρτητα από το σχήμα ή το χρώμα. 

Ακούγεται απλό αλλά πρέπει να σκεφτείς σε δύο διαστάσεις και να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο τα δικά σου πιόνια αλλά και τα πιόνια του αντιπάλου σου προκειμένου να πετύχεις 5 στη σειρά.

Νικητής του παιχνιδιού είναι αυτός που θα κερδίσει 3 σετ των 20 πόντων ή αν είναι ιδιοφυής θα καταφέρει το Knock out!!

Ελπίζουμε να διασκεδάσεις χωρίς όρια με το XOBrainer. 

 

Μεγαλύτερες προκλήσεις με τις παραλλαγές του παιχνιδιού

TimeBalance

TimeBalance

Λειτούργησε γρήγορα και άσκησε πίεση στον αντίπαλο. Επιλέγοντας την παραλλαγή αυτή όρισε μέσω της εφαρμογής WebApp τη χρονική διάρκεια που έχει στη διαθεσή του ο κάθε παίκτης για να ολοκληρώσει τη κίνησή του. Ταυτόχρονα η εφαρμογή WebApp θα σου υποδείξει το πιόνι με το οποίο πρέπει να παίξεις. Η μπάρα ισορροπίας θα κινηθεί προς τον παίκτη, που έχει όλο και λιγότερο χρόνο να ολοκληρώσει την κίνησή του. Ο παίκτης αγγίζει την οθόνη όταν ολοκληρώσει την κίνηση και η μπάρα μετακινείται στην αντίθετη κατεύθυνση. Κάνε την κίνησή σου γρήγορα για να ασκήσεις πίεση στον αντίπαλο! Όσο πιο γρήγορος είσαι, τόσο λιγότερο χρόνο θα έχει ο αντίπαλος σου. Δράσε γρήγορα! Όταν η μπάρα φτάσει κάτω χάνεις το σετ!
Trap

Trap

Παράσυρε τον αντίπαλο να πέσει στην παγίδα! Κάθε ομάδα/παίκτης τραβάει μια κάρτα πριν την αρχή του γύρου. Η κάρτα παραμένει μυστική για τον αντίπαλο. Η κάρτα απεικονίζει 4 πιθανές παγίδες και σκοπός σου είναι να παρασύρεις τον αντίπαλο να πέσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές. Κάθε φορά που καταφέρνεις τον αντίπαλο να τοποθετήσει ένα πιόνι όπως περιγράφει η κάρτα, τον έχεις παγιδεύσει. Προσοχή : το χρώμα του πιονιού θα πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που δείχνει η κάρτα σου. Περίμενε μέχρι το τέλος του γύρου για να ανακοινώσεις στον αντίπαλο σε πόσες παγίδες έχει πέσει.
TimeBomb

TimeBomb

Όρισε χρονικό περιορισμό για κάθε κίνηση και άσκησε περισσότερη πίεση. Ο μετρητής του TimeBomb είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή XOBrainer. Μπορείς να ορίσεις τον μετρητή στα 10, 20, 30 ή 40 δευτερόλεπτα. Όταν ξεκινήσει ο χρόνος, εμφανίζεται στην οθόνη ένα Χ ή ένα Ο , και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Όταν ένας παίκτης κάνει την κίνηση του, πρέπει να αγγίξει το πιόνι που εμφανίζεται στην οθόνη για να τελειώσει η σειρά του. Σκέψου γρήγορα τις επόμενες κινήσεις!! Ο χρόνος του αντιπάλου ξεκινά όταν ολοκληρώσεις την κίνησή σου και αγγίξεις την οθόνη. Εαν ένας παίκτης δεν ολοκληρώσει την κίνησή του μέσα στον καθορισμένο χρόνο, χάνει τη σειρά του.
Random

Random

Παίξε με τυχαία επιλογή σειράς χρωμάτων Διάλεξε 4 πιόνια και τοποθέτησέ τα στη γραμμή παράταξης, με τη σειρά που επιλέχθηκαν. Με αυτόν τον τρόπο οι παίχτες γνωρίζουν μόνο τη σειρά των χρωμάτων των επόμενων 4 πιονιών. Όταν τοποθετήσεις και τα 4 πιόνια, επέλεξε 4 ακόμα πιόνια με τυχαία σειρά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή WebApp για να παίξεις την παραλλαγή Random. Η εφαρμογή επιλέγει τα πιόνια για σένα και σου υποδεικνύει τη σειρά των χρωμάτων στην οθόνη.
Mission

Mission

Λύσε τη «μυστική αποστολή» και κέρδισε επιπλέον bonus πόντους. Πριν ξεκινήσει ο γύρος , κάθε παίκτης τραβάει μια κάρτα, την οποία κρατά μυστική από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους μέχρι να ολοκληρωθεί ο γύρος με 5 στη σειρά. Η κάρτα αντιπροσωπεύει τη «μυστική αποστολή» του κάθε παίκτη, να τοποθετήσει δηλαδή όσα περισσότερα από τα πιόνια που εικονίζονται στην κάρτα, στα αντίστοιχα τετράγωνα στο ταμπλό. Για κάθε πιόνι αποστολής που τοποθετεί ο παίκτης κερδίζει 3 επιπλέον πόντους, αλλά με την προϋπόθεση ότι η ομάδα/παίκτης πετύχει 5 στη σειρά. Εαν η ομάδα/παίκτης καταφέρει να τοποθετήσει και τα 4 πιόνια που απεικονίζονται στην κάρτα και πετύχει και 5 στη σειρά το παιχνίδι κερδίζεται με Knock Out.
Map

Map

Με την παραλλαγή Map ξεκινάς το παιχνίδι με διαφορετικές ρυθμίσεις κάθε φορά. Πριν ξεκινήσει ο γύρος, ο κάθε ομάδα/παίχτης τραβάει μια κάρτα Map. Η κάρτα αναφέρει 4 πιθανές θέσεις για τα πιόνια. Η κάθε ομάδα/ παίχτης τοποθετεί τα Χ ή τα Ο στο ταμπλό ανάλογα με τις υποδείξεις της κάρτα του. Έτσι κάθε γύρος ξεκινά με ένα καινούριο σημείο εκκίνησης.

Danish Brain Games a/s
Porsvej 3
9000 Aalborg, Denmark
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.