Cu XOBrainer îţi antrenezi mintea pentru a câștiga! 

Cu XOBrainer îți antrenezi mintea pentru a câștigaObiectivul jocului este de a obține 5-în-linie, în orice formă sau culoare ai.

Pare simplu, dar trebuie să gândești bidimensional, să nu te folosești doar de piesele proprii, ci și de piesele adversarului pentru a obține 5-în-linie.  Când reușești 5-în-linie, câștigi un număr de puncte în funcție de poziția liniei pe tabla de joc

Câștigi jocul când ai câștigat 3 seturi de câte 20 de puncte sau când ai fost atât de ingenios încât ţi-ai făcut partenerul knock-out

Sperăm că îți va face plăcere să te joci și te vei distra alături de XOBrainer. 

 

Provocări suplimentare cu ajutorul versiunilor de joc

TimeBalance

TimeBalance

Acționează rapid și puneți adversarul sub presiune! Acționând rapid atunci când joci versiunea TimeBalance, poți pune adversarul sub presiunea timpului. Setează viteza în aplicația web pentru a alege cât de repede se înclină bara de echilibru. Aplicația web va arăta ce piesă trebuie jucată. Bara de echilibru se va deplasa spre jucătorul care are din ce în ce mai puțin timp pentru a termina mutarea. Jucătorul atinge ecranul după ce termină mutarea și bara se va deplasa în direcția opusă. Pune presiune asupra adversarului, mutând cât mai rapid. Cu cât eşti mai rapid, cu atât adversarul va avea mai puţin timp. Acționează repede! Când bara de echilibru ajunge în partea de jos, pierzi setul!
Trap

Trap

Atrage-ți oponentul în capcană! Fiecare jucător/echipă trage un cartonaş înainte de a începe runda. Cartonașul este păstrat secret față de adversar. Cartonașul descrie patru capcane posibile, iar scopul tău este să-ți atragi adversarul în cât mai multe. De fiecare dată când reușești să-ți faci adversarul să-și plaseze piesa în funcție de cartonașul tău, l-ai atras într-o capcană. Reține: culoarea piesei trebuie să corespundă culorii indicate pe cartonașul tău. Așteaptă până când tura se termină, înainte de a-i spune adversarului numărul de capcane în care a fost atras.
TimeBomb

TimeBomb

Setează o limită de timp pentru fiecare mutare pentru a adăuga o presiune suplimentară. Cronometrul TimeBomb este disponibil în aplicația web XOBrainer. Poți seta cronometrul la 10, 20, 30 sau 40 de secunde. Când este activat cronometrul, pe ecran va fi afișat fie un X, fie un O și numărătoarea inversă a secundelor. După ce un jucător a mutat, atinge piesa de pe ecran pentru a porni cronometrul adversarului. Gândește repede și cu mai multe mutări în avans! Timpul adversarului începe când se încheie rândul tău, prin atingerea ecranului. Dacă un jucător nu a mutat înainte de expirarea timpului, își pierde dreptul de a muta.
Random

Random

Joacă cu ordinea culorilor selectată aleatoriu. Extrage 4 piese din săculețul tău și plasează-le, în ordinea în care au fost scoase, în zona de joc. În acest fel, jucătorii vor cunoaște doar ordinea culorilor pentru următoarele 4 piese. După ce au fost jucate primele 4 piese, extrage alte 4 piese selectate aleatoriu. De asemenea, poți folosi aplicația web XOBrainer pentru a juca varianta Random. Aplicația web va alege piesele pentru tine și va afișa ordinea culorilor pe ecran.
Mission

Mission

Rezolvă o misiune secretă și câștigă puncte bonus! Fiecare jucător trage un cartonaș înainte de a începe runda, care este păstrat secret față de coechipieri și adversari până când runda a fost câștigată cu 5-în-linie. Cartonașul descrie misiunea secretă a jucătorului, aceea de a plasa cât mai multe piese posibile din cele descrise pe cartonaș. Fiecare piesă din misiune plasată conform cartonașului aduce jucătorului/echipei 3 puncte bonus, dar numai dacă jucătorul/echipa realizează 5-în-linie. Dacă un jucător/echipă reușește să plaseze toate piesele așa cum este descris pe cartonaș și obține 5-în-linie, jocul este câștigat prin Knock Out.
Map

Map

Cu varianta Map, începi jocul cu o aranjare diferită a pieselor de fiecare dată, la fiecare rundă. Înainte de începerea rundei, fiecare jucător/echipă trage un cartonaș hartă. Cartonașul ilustrează 4 poziții de plasare a pieselor de joc, fiecare jucător/echipă plasează X-urile și O-urile pe tabla de joc în funcție de descrierea de pe cartonașul său. În acest fel, fiecare rundă începe cu o nouă și provocatoare aranjare

Danish Brain Games a/s
Porsvej 3
9000 Aalborg, Denmark
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.