• XOBrainer is een geavanceerde variant op 5-op-een-rij.

  Anders dan bij het traditionele spel, bij XOBrainer moet je ook op de kleur van de speelstukken letten, omdat je 5-op-een-rij in beide vormen (Xen of O’s) of kleuren (rood en groen) kan verkrijgen.

  Bij het behalen van 5-op-een-rij verdien je een aantal punten gebaseerd op de plaatsing van de rij, maar pas op, het spel kan altijd gewonnen worden per Knock Out!

  Juist wanneer je denkt te winnen… Verdorie!!
 • Inhoud van de doos

  XOBrainer speelbord

  2 sets speelstukken: 32 Xen en 32 O’s, inclusief 2 opbergzakken.

  25 map-/missionkaarten inclusief opbergzak

  Nederlandse spelregels

  WebApp wachtwoord

 • Voeg een extra demensie toe

  Een unieke code voor de WebApp is inbegrepen bij de aankoop van XOBrainer.

  XOBrainer WebApp kan gebruikt worden op de meeste smartphones en tablets.

  De WebApp kan gebruikt worden voor:

  -Het zetten van een tijdslimiet per beurt in TimeBomb.
  -Het aangeven van kleur bij het spelen van Random.
  -Loten wie begint met spelen.

TimeBomb

TimeBomb

Voeg extra druk toe met de spelvariatie TimeBomb.TimeBomb.

Je moet snel denken, omdat je speelt met een tijdslimiet per beurt. Gebruik je tablet of smartphone en de XOBrainer WebApp om een tijdslimiet in te stellen van 10, 20, 30 of 40 seconden.

Wie presteert het best onder druk?
Map

Map

Met de spelvariatie Map start je het spel iedere keer met een andere opstelling.

Voor de start van een ronde trekt ieder(e) speler/team een Map-kaart. De kaart geeft de plaatsing van 4 speelstukken weer. Ieder(e) speler/team plaats de Xen en O’s op het speelboord zoals op de kaart aangegeven.

Op deze manier start het spel iedere keer met een nieuwe uitdagende opstelling.
Mission

Mission

Voor de start van een ronde trekt iedere speler een kaart. De kaart wordt geheimgehouden voor teamgenoten en tegenspelers todat de ronde is afgelopen. De kaart geeft de plaatsing van 4 speelstukken weer. Bij het plaatsen van een speelstuk zoals op de kaart aangegeven ontvangt de speler/het team 3 bonuspunten bij het verkrijgen van 5-op-een-rij. Als een speler of team succesvol alle speelstukken plaatst zoals aangegeven op de Mission-kaart én 5 op een rij verkrijgt is het spel gewonnen per Knock Out.
Random

Random

Speel met een willekeurig geselecteerde kleurvolgorde. Trek 4 speelstukken en plaats ze in dezelfde volgorde in de opstelling op het speelbord. Op deze manier is alleen de kleurvolgorde van de aankomende 4 speelstukken bekend. Nadat de 4 stukken zijn gespeeld trek je 4 nieuwe speelstukken. Je kunt ook de XOBrainer WebApp gebruiken om Random te spelen. De WebApp zal de willekeurige volgorde van kleuren kiezen en aangeven op het scherm.