• XOBrainer er en moderne form for kryds og bolle.

  I XOBrainer gælder det om at få 5 på stribe. Men til forskel fra traditionel kryds og bolle, så skal du i XOBrainer også være opmærksom på dine brikkers farver, idet der både kan opnås 5 på stribe i form (kryds/bolle) eller i farve (grøn/rød).

  Hver gang du får 5 på stribe scorer du point, alt efter hvor på brættet striben ligger. Men spillet kan hele tiden blive afgjort på knock out.

  Det gælder virkeligt om at holde tungen lige i munden. Bedst som du tror du er ved at vinde...så POKKERS OGSÅ!!!!
 • Æskens indhold:

  XOBrainer kvalitets spilleplade.

  2*32 spillebrikker + 2 stof brikposer med snoreluk. Snore i farver der matcher brikkernes farve.

  25 Map/Missionskort + stofpose med lynlås til at holde styr på kortene.

  Trykt dansk spillevejledning, inklusiv link til videobaseret spillevejledning.

  Adgangskode til XOBrainer-WebApp.

 • Sæt ekstra krydderi på dit spil!

  Når du køber spillet, medfølger en adgangskode så du gratis kan benytte den smarte XOBrainer-WebApp

  XOBrainer WebApp'en kan bruges på alle gængse smartphones eller tablets.

  WebApp'en kan blandt andet:

  -Holde styr på tiden i TimeBomb
  -Holde styr på farverækkefølgen i Random
  -Trække lod om hvem der skal have første træk.

TimeBomb

TimeBomb

Mærk tidspresset med spilvariationen TimeBomb.
Med TimeBomb skal du tænke hurtigt for der er kun begrænset tid til hvert træk.

Brug din Tablet eller Smartphone og den medfølgende WepApp til, at styre tiden. I vælger selv om I skal have 10, 20, 30 eller 40 sekunder til hvert træk.

Hvem er bedst til at klare det ekstra tidspres?
Random

Random

Ved Random kendes farverækkefølgen på brikkerne ikke på forhånd. Brikkerne ligger i en pose. Ved spillets start trækker hver spiller/hold 4 brikker op - en ad gangen – og placerer dem i de fire lineUp positioner på brættet. De placeres i den rækkefølge de trækkes. Dermed kendes farverækkefølgen af de 4 første brikker. Når de 4 brikker er spillet, trækkes 4 nye på samme måde, osv. XOBrainer WebApp'en kan også bruges til at spille Random. Så er det WebApp'en der holder styr på farverækkefølgen.
Mission

Mission

Ved Mission trækker hver spiller et hemmeligt Missionskort. Kortet holdes hemmeligt til runden er afgjort. Kortet angiver 4 brikkers positioner på spillebrættet. Spilleren/holdet vil få 3 bonuspoint pr. brik på missionskortet det lykkes at placere. Men kun hvis holdet/spilleren samtidigt får 5 på stribe. Hvis det lykkes at få alle 4 brikker på et missionskort placeret, samtidigt med 5 på stribe, så vindes spillet på knockout. Ved holdspil trækker hver spiller på holdet et kort, der skal holdes hemmeligt for både med- og modspillere.
Map

Map

Med spilvariationen Map får I et nyt og spændende udgangspunkt for hver runde. Hver spiller – eller hvert hold – trækker inden runden et kort. Kortet viser 4 placeringer af brikkerne. INDEN runden startes, lægges brikkerne på spillebrættet som de er vist på kortet. Derved fås et nyt og udfordrende udgangspunkt for hver runde.