• I XOBrainer spiller du med hjernemusklerne for at vinde!

  Det gælder om at få 5-på-stribe i form (kryds eller bolle) eller i farve (grøn eller rød). Det lyder enkelt, men du skal tænke i flere dimensioner og kan udnytte egne brikker, såvel som din modstanders brikker til at få 5-på-stribe.

  Får du 5-på-stribe, optjener du et antal point, alt efter hvor på spillepladen din 5-på-stribe ligger. Du vinder spillet, når du har samlet tilstrækkeligt med point, eller hvis du er snu og afgør spillet på knockout!

  Det gælder virkeligt om at holde tungen lige i munden. Bedst som du tror du er ved at vinde...så POKKERS OGSÅ!!!!
 • Æskens indhold:

  - XOBrainer kvalitets spilleplade

  - 32 krydser

  - 32 boller

  - 2 sætmarkører

  - 2 pointmarkører

  - 25 Map/Missionskort

  - Trykt dansk spillevejledning, inklusiv link til videobaseret spillevejledning

  - Unik kode til XOBrainer WebApp

 • Sæt ekstra krydderi på dit spil!

  Når du køber spillet, medfølger en unik kode så du gratis kan benytte den smarte XOBrainer-WebApp

  XOBrainer WebApp'en kan bruges på alle gængse smartphones eller tablets.

  WebApp'en kan blandt andet:

  - Trække lod om hvem der skal starte.
  - Holde styr på farverækkefølgen som brikkerne skal spilles i.
  - Holde styr på tiden i spilvariationen TimeBomb
  - Trække den tilfældige farverækkefølge ved spilvariationen Random

  XOBrainer kan spilles uden brug af WebApp'en. WebApp'en er udelukkende et hjælpemiddel, der gør det både sjovere og nemmere at spille XOBrainer.

TimeBomb

TimeBomb

Mærk tidspresset med spilvariationen TimeBomb.
Med TimeBomb skal du tænke hurtigt for der er kun begrænset tid til hvert træk.

Brug din Tablet eller Smartphone og den medfølgende WepApp til, at styre tiden. I vælger selv om I skal have 10, 20, 30 eller 40 sekunder til hvert træk.

Hvem er bedst til at klare det ekstra tidspres?
Random

Random

Ved Random kendes farverækkefølgen på brikkerne ikke på forhånd. Brikkerne ligger i en pose. Ved spillets start trækker hver spiller/hold 4 brikker op - en ad gangen – og placerer dem i de fire lineUp positioner på brættet. De placeres i den rækkefølge de trækkes. Dermed kendes farverækkefølgen af de 4 første brikker. Når de 4 brikker er spillet, trækkes 4 nye på samme måde, osv. XOBrainer WebApp'en kan også bruges til at spille Random. Så er det WebApp'en der holder styr på farverækkefølgen.
Mission

Mission

Ved Mission trækker hver spiller et hemmeligt Missionskort. Kortet holdes hemmeligt til runden er afgjort. Kortet angiver 4 brikkers positioner på spillebrættet. Spilleren/holdet vil få 3 bonuspoint pr. brik på missionskortet det lykkes at placere. Men kun hvis holdet/spilleren samtidigt får 5 på stribe. Hvis det lykkes at få alle 4 brikker på et missionskort placeret, samtidigt med 5 på stribe, så vindes spillet på knockout. Ved holdspil trækker hver spiller på holdet et kort, der skal holdes hemmeligt for både med- og modspillere.
Map

Map

Med spilvariationen Map får I et nyt og spændende udgangspunkt for hver runde. Hver spiller – eller hvert hold – trækker inden runden et kort. Kortet viser 4 placeringer af brikkerne. INDEN runden startes, lægges brikkerne på spillebrættet som de er vist på kortet. Derved fås et nyt og udfordrende udgangspunkt for hver runde.